mandag 11. 11:00 - 12:00 Lokalmat og lokal drikke er aktiv beredskap – møt produsenter og smak deres produkter Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet
mandag 11. 14:00 - 14:45 Vestfolds sirkulære månelanding Arrangør: RETHINK FOOD AS, VESAR Sted: Hanen-teltet
mandag 11. 14:00 - 15:00 Framtiden for norsk lokalmat og lokal drikke - 25 mrd lysår unna? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet
tirsdag 12. 08:30 - 09:15 Etablering av korte verdikjeder for mat krever tiltak i alle ledd Arrangør: Varelogistikk i Vestkorridoren, Bærum kommune, Akershus fylkeskommune +1 Sted: Hanen-teltet
tirsdag 12. 09:15 - 10:00 50% mat fra Agder i kantinene og NULL energidrikk. En mulighet for matprodusenter? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME, FORÂ-Matregion Agder Sted: Hanen-teltet
tirsdag 12. 10:15 - 11:00 Forsvaret vil ha lokal mat - men får de lov? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME, Grønt kompetansesenter Mære Sted: Hanen-teltet
tirsdag 12. 11:00 - 11:45 Har matfylket Innlandet funnet oppskriften på mer mat i det offentlige? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME, Matfylket Innlandet. Sted: Hanen-teltet
tirsdag 12. 12:00 - 13:00 Matinspirasjon av og med Trond Moi med servering av lokale råvarer Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet
tirsdag 12. 13:00 - 13:30 Hva definerer og bygger en matregion? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet
tirsdag 12. 13:45 - 14:30 Slik får vi til kortreist mat Arrangør: Varelogistikk i Vestkorridoren, Akershus fylkeskommune, Bærum kommune +1 Sted: Hanen-teltet
tirsdag 12. 14:45 - 15:30 Eksport av lokal mat og drikke er det en mulighet for norsk landbruk? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet
onsdag 13. 10:00 - 11:00 Smaken av Norge - lov å lage, men ikke å selge? Arrangør: STIFTELSEN NORSK MAT, HANEN, Bryggeriforeningen Sted: Hanen-teltet
onsdag 13. 12:00 - 13:00 Hvor mye av matpolitiske mål skal reddes av offentlige innkjøp, og hvordan får vi det til? Arrangør: STIFTELSEN NORSK MAT, Grøntløftet, Opplysningskontoret for frukt og grønt Sted: Hanen-teltet
onsdag 13. 14:00 - 15:00 Til seters for å gjøre seg fete? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet
torsdag 14. 09:00 - 10:00 Gården som ressurs - markedet som mål - gårdsturisme som en mulighet? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet
torsdag 14. 12:30 - 13:45 Gårdsbutikker på hvert nes - redningen for bonden og god beredskap? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet
torsdag 14. 14:00 - 14:45 Besøksbidrag eller turistskatt – en mulighet eller en plage for norsk reiseliv? Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME Sted: Hanen-teltet