Har matfylket Innlandet funnet oppskriften på mer mat i det offentlige?
Arrangør: NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME, Matfylket Innlandet.
Sted: Hanen-teltet
Hanen-teltet Telt Antall plasser i lokalet: 50
Tirsdag 12. august 2025
12:00 - 13:00
Rullestoltilpasset lokale
Lokalmat er avhengig av å lykkes i ulike markeder skal de ha samfunnsmessig betydning som virksomheter. En av disse er hotell og restaurant. Det å bygge en alliansen mellom kokken og bonden har i dette arbeidet vært avgjørende. Dette har blitt enda tydeligere i utviklingen av nye matregioner som jo utgjør Matnasjonen Norge.
Kokken og restauratør gjennom mange år Trond Moi forteller om sitt sterke forhold til lokalmat og lokale drikke og serverer smakebiter fra lokale produsenter ikke minst fra Agder.
Nedre Tyholmsvei
BERNT BUCHER JOHANNESSEN
E-post:
[email protected]
Telefon:
+4791333148