Matinspirasjon av og med Trond Moi med servering av lokale råvarer

Sted

Hanen-teltet Telt Antall plasser i lokalet: 50

Dato

Tirsdag 12. august 2025

Tid

12:00 - 13:00

Rullestoltilpasset lokale

Om arrangementet

Lokalmat er avhengig av å lykkes i ulike markeder skal de ha samfunnsmessig betydning som virksomheter. En av disse er hotell og restaurant. Det å bygge en alliansen mellom kokken og bonden har i dette arbeidet vært avgjørende. Dette har blitt enda tydeligere i utviklingen av nye matregioner som jo utgjør Matnasjonen Norge.

Kokken og restauratør gjennom mange år Trond Moi forteller om sitt sterke forhold til lokalmat og lokale drikke og serverer smakebiter fra lokale produsenter ikke minst fra Agder.

Praktisk informasjon

Sted og adkomst

Nedre Tyholmsvei

Arrangør(er)

  • NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME

Kontakt

BERNT BUCHER JOHANNESSEN
E-post: [email protected]
Telefon: +4791333148

Mer fra programmet

Sidevisninger

Hopp til toppen