Smaker bærekraftssertifisert fisk godt nok?

Sted

Østregate 5 Auditoriet Auditorie Antall plasser i lokalet: 110

Dato

Onsdag 13. august 2025

Tid

17:00 - 17:55

Rullestoltilpasset lokale

Rullestoltilpasset WC

Om arrangementet

I mange varekategorier er sertifisering et viktig verktøy for å dokumentere bærekraft og ansvarlighet. Innen fisk og sjømat er det stor oppmerksomhet internasjonalt rundt opprinnelse, forvaltning og miljøpåvirkning. Stadig flere forbrukere i stadig flere markeder forventer at fisken de kjøper er produsert på en mest mulig bærekraftig måte.

Norge har en omfattende offentlig forvaltning av fiskeressursene, med tydelige reguleringer og kontrollsystemer. Dette gir et sterkt utgangspunkt, men utfordringer har oppstått også i arbeidet med sertifisering.

For norske forbrukere er bærekraftig fisk viktig, men bevisstheten om sertifiseringer er generelt lavere enn i mange andre land.

Smaker bærekraftssertifisert fisk egentlig godt nok?

Innledere og panel: TBA

Praktisk informasjon

Sted og adkomst

Østregate 5

Arrangør(er)

  • ASC (Aquaculture Stewardship Council) m.fl.

Lenker

Kontakt

Johannes Fjose Berg, Rådgiver
E-post: [email protected]
Telefon: 47409206

Mer fra programmet

Sidevisninger

Hopp til toppen