Hvordan øker vi farten i den grønne omstillingen i verdikjeden for mat? Se, hør og smak på løsninger
Arrangør: NorgesGruppen
Sted: Langbryggen 15
Kastellveien 2 Privat hjem med hage Antall plasser i lokalet: 30
Tirsdag 12. august 2025
13:00 - 16:00
Formål: Hvordan Norge kan utvikle unike destinasjonskonsepter med utgangspunkt i innovativt landbruk, kortreiste mat- og drikkeopplevelser – og ikke minst: vinproduksjon i Norge som fremtidens stolthet.
Velkommen til bords
Aperitiff - Hva er en destinasjon verdt å reise til?
Forrett; Fra jord til bord – innovasjon i norsk landbruk og vinproduksjon
Hovedrett; møt en verdens ledende kokk
Ost, ost og mer ost
Dessert; avsluttende refleksjon: Samtaler som gror
Tema som blir drøftet:
Hvordan koble mat, vin og landskap til identitet og reisevalg?
Hva lærer vi av de beste matkulturene i verden?
Hvordan gjør vi norsk gastronomi til reiselivets nye motor?
Hvordan påvirker klimaendringer norsk landbruk og drikkeproduksjon
Hva skal til for at Norge får et “terroir” som tiltrekker internasjonal oppmerksomhet?
Teknologi og håndverk – hvordan jobber vi sammen?
Rundebord: Deltakere deler én konkret idé eller tiltak de vil ta med seg videre
Vingårdstoner fra kysten – lavmælt musikk og glass i hånden
Åpen invitasjon til videre samarbeid
Kastellveien 2
Anders Lier, CEO & Grunder
E-post:
[email protected]
Telefon:
95284360