Smaken av Norge – Bærekraftig destinasjonsutvikling med mat & drikke som kompass

Sted

Kastellveien 2 Privat hjem med hage Antall plasser i lokalet: 30

Dato

Tirsdag 12. august 2025

Tid

13:00 - 16:00

Om arrangementet

Formål: Hvordan Norge kan utvikle unike destinasjonskonsepter med utgangspunkt i innovativt landbruk, kortreiste mat- og drikkeopplevelser – og ikke minst: vinproduksjon i Norge som fremtidens stolthet.

Velkommen til bords
Aperitiff - Hva er en destinasjon verdt å reise til?
Forrett; Fra jord til bord – innovasjon i norsk landbruk og vinproduksjon
Hovedrett; møt en verdens ledende kokk
Ost, ost og mer ost
Dessert; avsluttende refleksjon: Samtaler som gror

Tema som blir drøftet:
Hvordan koble mat, vin og landskap til identitet og reisevalg?
Hva lærer vi av de beste matkulturene i verden?
Hvordan gjør vi norsk gastronomi til reiselivets nye motor?
Hvordan påvirker klimaendringer norsk landbruk og drikkeproduksjon
Hva skal til for at Norge får et “terroir” som tiltrekker internasjonal oppmerksomhet?
Teknologi og håndverk – hvordan jobber vi sammen?
Rundebord: Deltakere deler én konkret idé eller tiltak de vil ta med seg videre
Vingårdstoner fra kysten – lavmælt musikk og glass i hånden
Åpen invitasjon til videre samarbeid

Medvirkende

  • Anders H. Lier - Daglig leder, Energi.AI Ordstyrer
  • Bernt Bucher-Johannessen - Daglig leder, Hanen
  • Sander Z. Hansen - Medstifter, Ytre Hvaler Vingård

Praktisk informasjon

Sted og adkomst

Kastellveien 2

Arrangør(er)

  • Energi.AI
  • Ytre Hvaler Vingård
  • Hanen
  • Stiftelsen Norsk Gastronomi

Kontakt

Anders Lier, CEO & Grunder
E-post: [email protected]
Telefon: 95284360

Mer fra programmet

Sidevisninger

Hopp til toppen