Er Norge en “dark horse” i den globale økonomien?
Arrangør: OSLO BUSINESS REGION AS
Sted: Impact Hub
Mør biffhus Pergola Restaurant Antall plasser i lokalet: 150
Mandag 11. august 2025
12:00 - 14:00
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Hvordan skal vi sikre vekst og verdiskaping i mat- og reiselivsnæringene? Norsk mat- og reiselivsnæring opplever uforutsigbare rammevilkår og skjerpet internasjonal konkurranse. Samtidig representerer næringene store muligheter for verdiskaping, sysselsetting og eksport – i hele landet.
Hvordan kan vi sikre gode, forutsigbare og konkurransedyktige rammevilkår for næringer som bygger på norske råvarer, mattradisjoner og måltidsopplevelser i verdensklasse? Hva skal til for å styrke rekruttering og kompetanse, og hvordan kan vi løfte frem verdien av investerings- og risikovilje?
I tillegg til debatt blir det kokkekamp! To sentrale politikere vil få mulighet til å konkurrere mot hverandre – med støtte fra hver sin Bocuse-kokk. Sammen lager de gode retter basert på norske råvarer – fra kjøtt og grønnsaker til meieriprodukter og drikkevarer. Hvem lager den beste maten – og hvem har de beste politiske løsningene? Etter debatten blir det hyggelig mingel på Mør.
Dommer er Sven Erik Renaa, som kan skilte med hele tre stjerner i Michelinguiden.
Velkommen til et av Arendalsukas morsomste og mest velsmakende arrangement!
Nedre Tyholmsvei 2
Ole Michael Engesæth Bjørndal, Fagdirektør
E-post:
[email protected]
Telefon:
99768792