Kan politikere lage mat? Kokkekamp og debatt!

Sted

Mør biffhus Pergola Restaurant Antall plasser i lokalet: 150

Dato

Mandag 11. august 2025

Tid

12:00 - 14:00

Rullestoltilpasset lokale

Rullestoltilpasset WC

Om arrangementet

Hvordan skal vi sikre vekst og verdiskaping i mat- og reiselivsnæringene? Norsk mat- og reiselivsnæring opplever uforutsigbare rammevilkår og skjerpet internasjonal konkurranse. Samtidig representerer næringene store muligheter for verdiskaping, sysselsetting og eksport – i hele landet.

Hvordan kan vi sikre gode, forutsigbare og konkurransedyktige rammevilkår for næringer som bygger på norske råvarer, mattradisjoner og måltidsopplevelser i verdensklasse? Hva skal til for å styrke rekruttering og kompetanse, og hvordan kan vi løfte frem verdien av investerings- og risikovilje?

I tillegg til debatt blir det kokkekamp! To sentrale politikere vil få mulighet til å konkurrere mot hverandre – med støtte fra hver sin Bocuse-kokk. Sammen lager de gode retter basert på norske råvarer – fra kjøtt og grønnsaker til meieriprodukter og drikkevarer. Hvem lager den beste maten – og hvem har de beste politiske løsningene? Etter debatten blir det hyggelig mingel på Mør.

Dommer er Sven Erik Renaa, som kan skilte med hele tre stjerner i Michelinguiden.

Velkommen til et av Arendalsukas morsomste og mest velsmakende arrangement!

Medvirkende

  • Ole Michael Bjørndal - fagdirektør, NHO Reiseliv Ordstyrer
  • Terje Sletnes - Direktør for analyse og politikk, NHO Mat og drikke Ordstyrer
  • Kristin Krohn Devold - adm.dir., NHO Reiseliv

Praktisk informasjon

Sted og adkomst

Nedre Tyholmsvei 2

Arrangør(er)

  • NHO REISELIV
  • NHO Mat og drikke

Lenker

Kontakt

Ole Michael Engesæth Bjørndal, Fagdirektør
E-post: [email protected]
Telefon: 99768792

Mer fra programmet

Sidevisninger

Hopp til toppen