GMO i maten? Hva mener produsenter og forbrukere om muligheter og utfordringer med genmodifisering.

Sted

Impact Hub Det grønne rommet Konferanserom Antall plasser i lokalet: 75

Dato

Tirsdag 12. august 2025

Tid

14:00 - 16:00

Rullestoltilpasset lokale

Rullestoltilpasset WC

Om arrangementet

Bolk 1:
Regjeringen har varslet at den vil utrede spørsmålet om å godkjenne en rekke GMO-er til bruk i husdyrfôr i Norge. Hva tenker representanter for oppdrettsnæringen og landbruket? Og hva mener forbrukere om dette spørsmålet?

Bolk 2:
Nye metoder for genmodifisering, blant annet CRISPR, gir nye muligheter for å endre arvestoffet hos våre husdyr. Hvor langt er forskerne kommet? Og hvilke etiske grenser bør vi sette?

Medvirkende

  • Aslak Bonde - møteleder

Praktisk informasjon

Sted og adkomst

Torvgaten 7

Arrangør(er)

  • GMO-nettverket

Lenker

Kontakt

Aina Bartmann, Daglig leder
E-post: [email protected]
Telefon: +4791350074

Mer fra programmet

Sidevisninger

Hopp til toppen