Praten om maten - hvorfor får vi ikke til omstillingen?
Arrangør: CICERO Senter for klimaforskning
Sted: GRID-Arendal
Vitensenteret Sørlandet VitenUtstillingen Stor scene midt i vår utstilling Antall plasser i lokalet: 140
Onsdag 13. august 2025
12:00 - 13:00
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
I Frankrike strømmer turistene til vingårdene for å oppleve smak, landskap og kultur i perfekt samspill. Kan Agder gjøre det samme med sjømat? Norge eksporterte sjømat for over 175 milliarder kroner i 2024 – ligger et nytt potensial for turisme i havet rett foran oss?
Under Arendalsuka spør vi: Hvordan kan natur, arkitektur og kulinariske opplevelser forenes langs norskekysten – med Agder som et ledende eksempel? Vi utforsker hvordan regionen kan bruke sin kystlinje, matkultur og satsing på bærekraft til å bygge en ny reiselivssuksess, inspirert av vinregionenes suksess i Europa.
André Martinsen, Markeds- og prosjektleder
E-post:
[email protected]
Telefon:
90586984